19/06/2013

Ο "Μεγάλος Δικτάτωρ" στην Καλαμάτα (20/6 από την Κινηματογραφική Λέσχη)H Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας ξεκινά τις θερινές προβολές την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 9.30 το βράδυ, στο Καφέ Σινέ, με την ταινία του Charlie Chaplin "Ο Μεγάλος Δικτάτωρ". Μια ταινία που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους σταθμούς του κινηματογράφου σε ένα μάθημα δημοκρατίας, που παραμένει ακόμη και σήμερα επίκαιρο και διαχρονικό. Μια ταινία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!!

Οι προγραμματισμένες προβολές της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης περιλαμβάνουν στη συνέχεια τον "Υπναρά" του Γούντυ Αλλεν (27 Ιουνίου) και το νοσταλγικό "Θυμάμαι" του Φεντερίκο Φελλίνι (11 Ιουλίου), ενώ η Λέσχη τον Ιούλιο θα επιμεληθεί για 1η φορά για το Festival Μηδέν, μια ενότητα κινηματογραφικών ταινιών μικρού μήκους (5/7, πλατεία Αμφείας, Ιστορικό κέντρο Καλαμάτας, ώρα 9.30)."Καφέ Σινέ", στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας. H είσοδος κοστίζει 4 ευρώ, και είναι ελεύθερη για νέους κάτω των 18 ετών.

www.filmhouse.gr

___________

FILMHOUSE (New Film Club of Kalamata) presents Charlie Chaplin's "The Great Dictator", on Tuesday 20/6.
The screening will take place at Cafe Cine, Kalamata west coast. Entrance fee: 4 euros, free admission for those who are under 18.