11/07/2013

Η φωτογράφιση μας στο πάρκο σιδηροδρόμων / our photoshoot at the Railway Park, Kalamata


Μερικές από τις φωτογραφίες που τραβήξαμε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ που διοργάνωσε το Καλλιτεχνικό Στέκι στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας πριν 2 εβδομάδες! Περίπου 100 άνθρωποι, διαφόρων ηλικιών και εθνικοτήτων, φωτογραφήθηκαν κρατώντας ένα αντικείμενο που συμβολίζει το τι θεωρούν σημαντικό στη ζωή: ένα σπιτάκι για την έννοια της κατοικίας και της προστασίας, ένα λουλούδι για τη φύση, ένα ρολόι για το χρόνο, έναν κύβο του Ρούμπικ για τη γνώση και τη σκέψη, ανθρώπινες φιγούρες από χαρτί για την αδερφοσύνη και τον άνθρωπο, μια μελιτζάνα και μια πατάτα για το φαγητό και την επιβίωση, μια καρδιά για την αγάπη κλπ.
Ανάμεσα τους, στο πρότζεκτ συμμετείχε και ο Ρος Ντέιλυ, που την πρώτη μέρα του φεστιβάλ έπαιξε μουσική με την ομάδα του!

Από τις φωτογραφίες θα προκύψει ένα βίντεο, το οποίο θα αναρτήσουμε σ΄υντομα, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί!
_______________

Here are some photos from our photoshoot during the festival of Kallitexniko Steki at the Railway Park of Kalamata two weeks ago. About 100 people were photographed with an object that symbolizes what's more important to them in life: a house for home, a flower for nature, a clock for time, papercut human figures for brotherhood and humanity, vegetables for food, a heart for love etc.

Ross Daly, who was performing the first day, also participated!

The photos will be edited as a video, which will be posted online soon!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire